SINT-PIETERS-LEEUW: – Smile to me! VZW bestaat 6 jaar en op zaterdag 21 oktober 2017 vanaf 12u is het weer zover. De ‘anderskinderen’ beleven op het jaarlijks gratis event voor hun ‘de dag van hun leven’ in Zonnig Leven dankzij tientallen vrijwilligers en sponsors.


Smile to me! is een vereniging die in 2012 werd opgericht door 2 mama’s, Nathalie Rahoens en Carine Singelé, van kind(eren) met een zware motorische en mentale beperking.

Deze ‘anderskinderen zijn net zoals broers en zussen dol op feestjes. Helaas wordt er bij de organisatie van de feestjes weinig rekening gehouden met de beperkingen van de ‘anderskinderen’ waardoor deze niet kunnen deelnemen.
Daarom organiseert het team van Smile to me! een dag boordevol activiteiten voor ‘anderskinderen’.
Dit jaar bestaan wij 6 jaar en ons thema is reis rond de wereld aangepast aan de noden van het kind.

Nathalie Rahoens: “Wij zouden graag via deze weg andere ouders willen wakker schudden, hen een hart onder de riem steken, hen zeggen dat ze er niet alleen voorstaan. Hoewel er in ons leven als ouder met een ‘anderskind’ veel onkruid groeit, proberen wij meer oog te hebben voor de bloemen.”

Meer info:www.smiletome.be

%d bloggers liken dit: