RSS

donderdag live uitzending radio 2 in Colomapark

28 Aug

2017-08-28-radio-plageSINT-PIETERS-LEEUW: – Op donderdag 31 augustus 2017 is Radio 2 van de partij met liveradio vanuit het Colomapark. Het populaire Plage Préférée wordt tussen 9 en 12 uur live uitgezonden dit naar aanleiding van het Gordelfestival van volgend weekend.

Presentatrice Kim Debrie zorgt ook voor een special guests … niemand minder dan Gers Pardoel en Stan Van Samang komen dan op bezoek.
Tijdens de live-uitzending kan je trouwens deelnemen aan een exclusieve geocache-zoektocht: “De schat van Coloma” en dit in het teken van het Gordelfestival van volgend weekend. Vergeet geen wisselgadget mee te brengen!
Deelnemende kindjes worden getrakteerd op een heerlijk ijsje.

 
Reacties staat uit voor donderdag live uitzending radio 2 in Colomapark

Geplaatst door op augustus 28, 2017 in agenda, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: