RSS

lanceringsactie ontdekpajotzenne Streekbeleving gaat digitaal én gratis postkaarten-carrousel

01 Jun

PAJOTTENLAND: – Met een hete zomer voor de deur, gaat iedereen op zoek naar leuke plekjes in eigen streek. De streekbelevingssite www.ontdekpajotzenne.be heeft een tijdje proefgedraaid, maar is er nu helemaal klaar voor. Als een ‘Google Maps voor streekbeleving’ wijst de site je de weg naar natuurplekjes, horeca, erfgoed en toerisme in je onmiddellijke omgeving.


Karen Van Buggenhout,Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei: “Er bestaan momenteel al verschillende websites, tijdschriften en foldertjes over wat je allemaal kan beleven in het Pajottenland en de Zennevallei. Maar echt een mobiele website en een tool voor je smartphone was er eigenlijk nog niet. Op dat vlak hinkten we achterop in vergelijking met andere toeristische regio’s

Van postduif naar mobiele website.
Om www.ontdekpajotzenne.be en onze regio in de kijker te zetten, verdelen we zo’n 50 kaartenmolentjes met telkens 16 verschillende postkaarten. Van elke gemeente staat er een leuk plekje op. De plekjes zijn heel divers: bekende en minder bekende plekjes, natuur- of erfgoedplekjes… Elke plek ademt de sfeer uit van een ideale vakantie! In de loop van de komende maanden dwarrelen op deze manier liefst 50 000 vrolijke postkaartjes over de regio.

Wedstrijd!   Jouw foto op een postkaart?
Fotografeer je favoriete plekje, stuur ons de foto op en motiveer waarom dit plekje een bezoekje waard is. De meest bijzondere plekjes en mooiste foto’s worden in grote oplage op postkaarten gedrukt en in 50 verdeelpunten in de regio gratis aangeboden. Het wedstrijdreglement vind je op www.ontdekpajotzenne.be

Samenwerking van Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, Toerisme Pajottenland & Zennevallei en Pajottenland+

 
Reacties staat uit voor lanceringsactie ontdekpajotzenne Streekbeleving gaat digitaal én gratis postkaarten-carrousel

Geplaatst door op juni 1, 2017 in actualiteit, Pajottenland, Sint-Pieters-Leeuw, Zennevallei

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: