RSS

agenda: 18de tentoonstelling Kunstgroep Amaryllis

28 Mei

2017-06-05-affiche_TT_Kunstgroep-AmaryllisSINT-PIETERS-LEEUW: – Kunstgroep Amaryllis organiseert van 3 tem 5 juni 2017 haar 18de tentoonstelling in het Coloma kasteel.

De kunstgroep Amaryllis bestaat uit verschillende kunstvormen, gaande van Keramiek, schilderijen, bronzen beelden, hoeden maken enupcycling van juwelen en zijden sjaals De groep Zennekant neemt deel met het kantklossen van kunstwerken.
De tentoonstelling is dagelijks toegankelijk van 11.00 tot 18.00 uur.

Volgende kunstenaars stellen er hun werken tentoon: Lea Sinnaeve (Keramiek), Patrick Jacquemijns (schilderen en pastel tekeningen), Marie- Thérèse Mertens (schilderen acryl), Ingrid Vandevelde (upcycling juwelen), Liliane Van der Elst (glaskunst), Marie Jo Delhoux (hoeden Lady Jo), Tania Verhasselt (unieke handgemaakte sjaals), Ahmed Bakkali (sculpturen in brons en klei) en leden van Zennekant, Ingrid De Dobbeleer, Ulrike De Dobbeleer, Nadine Dekazemaeker.

 
Reacties staat uit voor agenda: 18de tentoonstelling Kunstgroep Amaryllis

Geplaatst door op mei 28, 2017 in agenda, kunst, Sint-Pieters-Leeuw, tentoonstelling

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: