ANDERLECHT: – Johan van Mierlo en en Sandrina Van Handenhove,van Colanuts, organiseerden vandaag de 2de “Coca-Cola Collectors Meeting” in het auditorium van het hoofdkantoor van Coca-Cola op de Bergensesteenweg in Anderlecht.
Verzamelaars uit 15 verschillende landen hadden er een standje opgezet.

Bij een rondvraag bleken heel wat verzamelaars op hun 16 jaar begonnen te zijn met verzamelen. Verneem er meer over via onderstaande  videoreportage.

De beurs vandaag is de op één na grootste Europese verzamelbeurs van Coca-Cola-stukken met een 50-tal standhouders. Om en bij de 700 verzamelaars van over de hele wereld – van in Europa tot Turkije en Tunesië, ja zelfs Brazilië – kwamen dan ook samen om exclusieve Coca-Cola-hebbedingen uit te wisselen, te kopen of te verkopen.

De beurs wordt opgezet door twee gepassioneerde Coca-Cola-verzamelaars: Johan van Mierlo en Sandrina van Handenhove, die in de gebouwen van Coca-Cola ook het Coca-Cola-winkeltje ‘Colanuts’ uitbaten.

Johan van Mierlo: ‘De 50 standhouders zorgen hier vandaag voor 150 lopende meter Coca-Cola-memorabilia en tussen de tentoongestelde stukken zitten een aantal echte pareltjes: prachtstukken uit de jaren 1950 maar ook het grote kunstwerk “Summer on the Coke side of life” van Peter Blake, de godfather van de Britse popart. Het wordt geraamd op 10.000 euro en staat hier nu te koop.

Deze diashow vereist JavaScript.

De volgende Colanuts “Coca-Cola Collectors Meeting” van Johan en en Sandrina heeft plaats op 29 oktober 2017 in zaal Zonnig Leven in Zuun van 10.00 tot 16.00 uur.
Meer info: www.colanuts.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: