VLEZENBEEK: – Zaterdagavond en deze namiddag werd en wordt in de Merselborre te Vlezenbeek een muzikaal toneelstuk van Jim Cartwright in een regie van Luc Collin opgevoerd. Het was een schitterende samenwerking tussen toneelgroep De Noordstar, k.t.v; De zonnebloem en de vriendenkring van de ziekenhuisclowns waarbij de opbrengst volledig naar de ziekenhuisclowns gaat.
2017-04-29-toneel_14
Het meisje Ella wordt little voice genoemd omdat ze zo zwijgzaam en onopvallend is. Ze wordt overheerst door haar moeder Marie, een lustige weduwe die buitensporig boemelt . Ella mist haar overleden vader, een barpianist, erg. Alleen in haar kamer luistert ze dag in dag uit naar diva’s als Shirley Bassey, Marilyn Monroe Judy Garland… In het geniep zingt ze deze zelfs na Marie, haar moeder, begint te daten met manager Ray Ze klampt zich aan hem vast als een laatste wissel op een normaal leven Xenia Geraerts die de rol van’ little voice’ Emma speelt heeft een stem als een klok en bezorgde de toeschouwers kippenvel momenten. . Patricia Goossens die een rol als adembenemende paaldanseres kreeg is Belgisch kampioene paaldansen 2016.
De toneelspelers kregen op het einde van het publiek een staande ovatie.

Deze diashow vereist JavaScript.

2 comments

  1. Prachtige opvoering ! Kippenvelmomenten ! Proficiat aan alle spelers en medewerkers ! Wij hebben ervan genoten !

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: