RSS

Werken Frans Weyenbergstraat – Omleiding Lijnbussen

13 Apr

2017-04-18-plan-wegenwerkenOUDENAKEN: – Vanaf dinsdag 18 april 2017 wordt de Frans Weyenbergstraat afgesloten voor werken van Aquafin Nv voor de Collector werken Zuunbeek fase 3, de aanleg van een gescheiden rioolstelsel. Het verkeer moet lokaal omrijden en ook zullen enkele bussen van De Lijn een omleiding volgen.

Tijdens deze werkzaamheden wordt het centrum van Oudenaken niet bediend door de bussen van lijn 144. Ook lijn 163 volgt lokaal een omleiding die voor vertragingen kan zorgen. Begin juni zou het busverkeer in Oudenaken opnieuw normaal moeten verlopen.
Op lijn 144 vallen de haltes Oudenaken Kerk tot en met Elingen Hallebaan in beide richtingen weg. Lijn 163 blijft Oudenaken wel bedienen, zij het met vervanghaltes aan Oudenaken Kerk, Weg naar Boeckhout en De Pelikaan. De omleidingsroute kan op deze lijn mogelijk voor vertragingen zorgen.

Lijn 144 : Leerbeek – St.P.Leeuw – Brussel
Niet-bediende haltes: Elingen: Hallebaan – Oudenaken: Weg naar Boeckhout, De Pelikaan, Brusselstraat, Kerk – Elingen: Kerk
Vervanghaltes: Sint-Laureins-Berchem: Weg naar Lennik – Elingen: Kerk.

Lijn 163 : Roosdaal – Lennik – Halle
Niet-bediende haltes: Oudenaken: De Pelikaan, Brusselstraat, Kerk
Vervanghaltes: Oudenaken: De Pelikaan, Kerk.

zie ook artikel 24/03/2017 – Aquafin is gestart met werken voor collector Zuunbeek fase 3

 
Reacties staat uit voor Werken Frans Weyenbergstraat – Omleiding Lijnbussen

Geplaatst door op april 13, 2017 in Oudenaken, Sint-Pieters-Leeuw, wegenwerken

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: