SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag ging Dance O’ Mania (dansgroepen van de Leeuwse turnkring) naar Berlare voor een wedstrijd binnen het danscircuit. Voor deze activiteit waren 492 deelnemers uit 20 clubs ingeschreven.
Zowel de Superstars als Ministars behaalden in hun categorie een eerste plaats.
De Starkids namen zilver mee naar huis.

2017-03-19-dance-o-mania
In de discipline DANS worden per seizoen 4 wedstrijden binnen het danscircuit georganiseerd. Groepen kunnen afhankelijk van hun niveau deelnemen in het B- of A-circuit. In het A-circuit wordt een onderscheid gemaakt tussen de genres jazz/trends en de leeftijdscategorieën kids, jeugd en jongeren.
Het B-circuit staat open voor alle genres. Groepen uit het B-circuit die aan beide wedstrijden deelnemen, komen in aanmerking voor de eindbeker.

De drie groepen uit het A-circuit die aan het einde van het democircuit het hoogst gerangschikt staan, worden automatisch geselecteerd voor de Best Show Teams Finale. Dit zowel in het genre trends als het genre jazz.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: