RSS

agenda: Gratis fotoshoot met lammetjes

12 Mrt

2017-03-12-lammetjes-fotoshoot.pngPAJOTTENLAND: – Het seizoen van de communie- en lentefeesten komt er aan… Nog op zoek naar een originele foto voor je communie- of feestprentje?
Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en de Herder van het Pajottenland organiseren daarvoor op zaterdag 25 maart 2017 een fotosshoot.

De schaapskudde van de Herder van het Pajottenland werd de voorbije maand uitgebreid met maar liefst 75 lammetjes. Alwin Loeckx, RLPZ: “Onze herder is trots op z’n kroost en pakt, zoals alle fiere papa’s, graag uit met enkele van zijn fotogenieke ‘kindjes’. Doe mee met de gratis fotoshoot van de Herder van het Pajottenland. Maak een foto van jouw kind tussen lammetjes in de mooie boomgaard van de Oude Pastorie in Gaasbeek! Je mag zelf foto’s trekken of onze fotograaf doet dit gratis voor jou.”

Praktisch: zaterdag 25 maart van 10u tot 14u doorlopend zonder inschrijven, gratis, aan de Oude Pastorie van Gaasbeek (Donkerstraat 21, achter de kerk).

Na 70 jaar opnieuw een herder in het Pajottenland?
Dit is geen nostalgie of romantiek. Onze professionele herder zet een streekeigen schapenras in voor educatie, begrazing van weilanden, boomgaarden en bermen (onderhoud en/of natuurbeheer), evenementen en gegidste wandelingen. Samenwerking van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, gemeente Gooik, plattelandscentrum Paddenbroek, Heemkundige Kring van Gooik en Natuurpunt Pajottenland.
Meer info:  www.herdervanhetpajottenland.be

 
Reacties staat uit voor agenda: Gratis fotoshoot met lammetjes

Geplaatst door op maart 12, 2017 in agenda, Pajottenland, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: