SINT-PIETERS-LEEUW: – Als sponsor van Zennetoer wil Media Markt Sint-Pieters- Leeuw graag helpen om podiumkansen aan te bieden aan muzikanten. Op zaterdag 4 februari 2017 nodigt de winkel de winnaar van Zennetoer, Houston’s Problem en de winnaar van de publieksprijs van Zennetoer, Sweetsalt, uit om een optreden te geven. Sweetsalt zal om 14 uur de spits afbijten en Houston’s Problem zal om 16 uur afsluiten met een headbangend optreden.
2017-02-01-showcase
Voor wie de Zennetoer finale gemist heeft een korte beschrijving van de coaches over de groepen:
Sweetsalt
“De frontvrouw van Sweetsalt heeft een fenomenale stem, maar dat is zeker niet de enige troef van deze jonge zeskoppige band. Hun wondermooie male/female-samenzang, intelligente composities, epische gitaarlijnen, hemelse sax riffs, funky baslijnen, dromerige pianopartijen, smaakvolle drumarrangementen en virtuoze beheersing van elk van de instrumenten, zorgen ervoor dat hun futuristische progrock-meets-electronica het publiek begeestert en inpakt vanaf de eerste noot. Extatisch en intimistisch! Betoverende sfeer gegarandeerd!” coach Niko Westelinck

Houston’s Problem
“Hardwerkend band waarin iedereen zijn aandeel heeft en geeft. 5 (knappe) koppen, elk met zijn eigenheid, brengen stevige stoner/dessertrock naar een ongekend en toegankelijk niveau. Samenhangend, eerlijk en met veel plezier op podium. Onderling warenze het al maar ik heb er echt 5 vrienden bij voor het leven dus wat mij betreft is de overwinning al binnen” coach Erik Van Biesen

Zeker de moeite waard dus om langs te komen op 4/2/2017 en deze jonge talenten aan het werk te zien!

%d bloggers liken dit: