VLEZENBEEK: Meer dan 250 bezoekers zakten vrijdagavond af naar de Merselborre in Vlezenbeek voor de nieuwjaarsreceptie van N-VA Sint-Pieters-Leeuw.


Persbericht N-VA:
De avond startte rustig met de gebruikelijke speeches. Het is stilaan een traditie dat de rustige receptie en tweede onderdeel kent, met een live optreden en een dansvloer. Een heuse “Jong N-VA band” zorgde voor de nodige covers en sfeer. Kamerlid Kristien Van Vaerenbergh uit het naburige Lennik gaf de nodige toelichting bij de Vlaamse en nationale politiek. Voorzitter Herwig Smeets kondigde aan dat het partijbestuur huidig burgmeester Luc Deconinck had gevraagd om bij de verkiezingen in oktober 2018 alvast opnieuw de kopman en lijsttrekker te zijn voor N-VA.
Luc Deconinck bevestigde dat hij die rol met veel plezier aanvaard heeft en – samen met het hele team – het vertrouwen van de kiezer zal vragen voor een nieuw mandaat. De aanwezigen kregen de eerste exemplaren uitgedeeld van een N-VA magazine, dat aanstaande maandag in alle bussen van de gemeente zal verdeeld worden.
Het magazine geeft een terugblik op hetgeen gerealiseerd werd de afgelopen 4 jaren en hetgeen men nog van plan is tijdens de resterende 2 jaar. Het geheel wordt doorweven met getuigenissen van een aantal inwoners over het gevoerde bestuur en de manier van aanpak.

%d bloggers liken dit: