VLEZENBEEK: – In 2017 gaan Davy en Katrijn van Feestzaal Casy een tal van evenementen organiseren en dit met diverse artiesten uit ons Vlaamse artiestenwereldje ism VG Events.
De volgende artiesten gaan er dit jaar optreden: De Romeo’s – Jacky Lafon – David Vandyck – Herbert – Yves Segers – Davy Gillis – Steve Tielens – en vele anderen.

2017-01-12-feestzaal-casy_aankondiging-optredensmetetentje_vlaamse-artiesten_01
Gino en Yolande van VG Events – Katrijn en Davy van Feestzaal Casy

Casy maandag shows
Op maandagmiddag zijn vooral de senioren hartelijk welkom voor soep een middagmaal en een show aan 25 euro.
de eerste keer op 6 februari 2017 met als gast Jacky Lafon die begeleid wordt door huismuzikant Rudi Tastenoe. Reserveren kan via VG Events op het nummer 0470/34.90.75.
Snel zijn is de boodschap want er kunnen maar 120 mensen aanwezig zijn tijdens de dansnamiddag. Dit om alles rustig, vlot en met de nodige ruimte te kunnen organiseren.
wie van plan is naar alle maandag shows te gaan koopt best een Gold Casy kaart, dan is er één show gratis en krijg je bij iedere show een gratis aperitief.
Casy showtime op vrijdagavond
optreden+ aperitief – voorgerecht – hoofdschotel – dessert en koffie = 35 euro
De eerste keer op 24 februari met Franse Chanson: Rudi – Romania – Enerj’ane. Reserveren kan via VG Events op het nummer 0470/34.90.75.


2017-01-12-feestzaal-casy_davy-katrijnDavy De Clerq en Katrijn Raemdonck van Feestzaal Casy: “Met dit project willen we terug wat leven in de buurt brengen. De maandag is normaal ook een rustige dag maar we vermoeden dat met muziek, zang en eten de mensen het leuk zullen vinden om naar Casy af te zakken om te genieten van lekker eten waarbij we streekproducten gebruiken en terwijl ook naar live muziek te luisteren .
Ook de vrijdagavonden zullen leuk worden. Samen met Gino van VG Events doen we zelf een speciale inspanning op 22 september 2017 want dan zullen tijdens de Casy Showtime op vrijdagavond niemand minder dan de Romeo’s optreden waarbij we een vijfgangenmenu presenteren. Die dag zal het dan wel uitzonderlijk 85 euro kosten.
Wil je voor één van de optredens zeker zijn van een plaatsje reserveer je best nu reeds want ook al is onze zaal groter we laten maar 120 personen toe om alles zo confortabel mogelijk te organiseren.”
Feestzaal Casy dorp 17 te Vlezenbeek – www.casy.be – info@casy.be

%d bloggers liken dit: