2017-01-14-affiche-winterconcertZUUN: – Tradities zijn er om onderhouden te worden, zo ook bij de Koninklijke Harmonie Sinte-Lutgardis Zuun. De tweede zaterdag van het nieuwe jaar geeft het harmonieorkest zijn jaarlijks “Winterconcert”. Muziek van de bovenste plank , muziek die ontroert, die verbaast, die je verwondert, die je doet lachen, die je “pakt”, … Muziek voor iedereen, jonge en oud.

Het 60 koppig harmonieorkest, o.l.v. Willy Clabos brengt deze avond speciaal voor U.
Ook de kleinste muzikanten zullen van zich laten horen, samen met het groot harmonieorkest (een mix van leeftijden). Natuurlijk krijgen we ook individuele muzikanten te horen, muzikanten uit het eigen orkest die het aandurven om een moeilijker werk te brengen voor een steeds talrijk
opkomend publiek.

Ook U kan er bij zijn op zaterdag 14 januari 2017 in het Centrum Sint-Lutgardis – A. Quintusstraat – 1600 Sint-Pieters- Leeuw.
De deuren openen om 19.00 en de eerste noten zullen klinken om 19.30 stipt!
Wil je er bij zijn , neem dan contact op met het secretariaat (khslzuun@gmail.com) of op het nummer 0477/677224 ( Elke). Je kan er kaarten aanschaffen aan de democratische prijs van 10 euro. Aan de kassa betaal je de dag zelf 12 euro. Natuurlijk kan je ook steeds kaarten aankopen bij de muzikanten en bestuursleden…
Een tip: als je de affiche bekijkt dan zie je al de titel van 1 muzikaal werk van deze concertavond…

%d bloggers liken dit: