VLEZENBEEK: – Revalidatieziekenhuis Inkendaal neemt deze week deel aan de “week van de patiëntveiligheid”.


In de patio van het Revalidatieziekenhuis Inkendaal staan voor het personeel boeiende infostands en actieve workshops waar ze kunnen zien en beleven wat veiligheid in de praktijk betekent en hoe je hier nog beter kan op letten in je dagelijkse werk.
Els Van Holderbeke, Directeur HR en Communicatie: ‘We hebben infostands over een breed scala aan onderwerpen: handhygiëne, patiëntidentificatie, medicatie, … En om helemaal in de leefwereld van de patiënt ondergedompeld te worden een workshop over zoek de fout in de patiëntenkamer (waar zitten de risico’s verscholen voor valpartijen ….),en ook de mogelijkheid om te voelen wat het betekent om met beperkingen om te gaan en hoe dit de meest eenvoudige handelingen tot een hele uitdaging maakt…’

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: