VLEZENBEEK: – De kleren maken de man, moeten ze bij SK Vlezenbeek gedacht hebben. Spelers en trainers kregen bij aanvang van het seizoen van de club een nieuwe training. Maar ook de wedstrijduitrusting was dringend aan vervanging toe, aldus voorzitter Jurgen Speltincx. Hiervoor ging de club aankloppen bij lokale handelaars.


Niet zonder resultaat: taverne Klein Nederlo, DVV verzekeringen Luc Rogghe, Hotel Campanile Drogenbos, Van Overstraeten Interiors, verswinkel Nechly, transportbedrijf All Exceptional, drankenservice Schoentjes en ING Vlezenbeek sponsorden elk een team en zetten zo de hele club in het nieuw.
Dit weekend schitterenden alle ploegen voor het eerst in hun nieuwe truitjes. “Het is even wennen aan die streepjes“, vertelt een spelersmama,” maar ik hou er wel van“.
Ook de spelers zijn opgetogen: SK Vlezenbeek leeft opnieuw, dat voel je aan alles!
2016-11-15-sk_vlezenbeek_1ste-ploeg

%d bloggers liken dit: