2012-10-21-bibliotheekweek_01SINT-PIETERS-LEEUW: – Ook dit jaar worden alle Vlaamse openbare bibliotheken een week lang in de kijker gezet en worden onze bezoekers extra verwend.
Het startschot wordt gegeven op zondag 9 oktober met een paar hele leuke activiteiten in de hoofdbibliotheek aan de Rink.

Een bus vol fabels
Voor kinderen van 4 tot 7 jaar houdt de vertelbus halt voor onze hoofdbibliotheek. Er zijn 2 sessies, die om 10u en om 11u (duur 45 minuten).
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan via bibliotheek@sint-pieters-leeuw.be.

2016-10-05-posterbibliotheekweekVerwenontbijt
Zoals elk jaar worden onze bezoekers van 9.30 tot 12.30u verwend met lekkere koffiekoeken. Deze kunnen samen met een kopje koffie, thee, fruitsap of glaasje bubbels soldaat gemaakt worden in de leeszaal

Demonstratie 3D-printer
Van 10 tot 12u staat er een heuse 3D-printer in de bib. Naast een woordje uitleg over deze revolutionaire techniek, zal er ook daadwerkelijk geprint worden.

E-readers
Vanaf 8 oktober kan je in de bibliotheek ook e-readers uitlenen. Op elke e-reader staan 5 recente titels rond een bepaald thema. Het uitlenen van een e-reader is gratis uitlenen voor 4 weken.

En ook:
Ook komen tijdens de bibliotheekweek zowel de Leeuwse Leeskring (17 oktober) als de Kinder- en Jeugdjury (16 oktober) en de Leeskring voor anderstaligen (14 oktober) voor de eerste keer samen.
Meer info: http://sint-pieters-leeuw.bibliotheek.be

%d bloggers liken dit: