2015-11-17-BlossomGueuze-LindemansVLEZENBEEK: – Brouwerij Lindemans uit Vlezenbeek sleept 5 prijzen in de wacht tijdens de World Beer Awards. Dit is een van de grootste biercompetities in Europa.
Zo won het de wereldtitel in de reeks Fruit Lambic met de Lindemans Blossom Gueuze en verder nog één gouden, één zilveren en twee bronzen medailles.

Lindemans BlossomGueuze werd uitgeroepen tot “World’s Best’ in de categorie ‘World’s Best Fruit Lambic’.
BlossomGueuze is een assemblage van 3 jaar op hout gerijpte lambiek, versneden met lambiek van 12 maanden en verrijkt met een infuus van vlierbloesem. Na hergisting in de fles combineert deze goudkleurige geuze de zure smaak van lambiek met het natuurlijke, frisse vlierbloesemaroma.
2016-09-18-1ste-tourdelambic-lindemans-13In dezelfde categorie wist de lambiekbrouwerij met zijn Lindemans Spontanbasil een zilveren medaille, en met zijn Lindemans Oude Kriek Cuvée René en Lindemans Cassis ook nog twee bronzen medailles in de wacht te slepen.

In de categorie ‘World’s Best Gueuze’ behaalde Lindemans goud en zilver dankzij de Lindemans Special Blend 2010 en Lindemans Oude Gueuze Cuvée René.

Meer info: www.worldbeerawards.com

%d bloggers liken dit: