2015-09-05-archieffoto-boerenbetoging-tractors-onderweg

BRUSSEL / SINT-PIETERS-LEEUW: – Morgen, 20 september 2016, in de namiddag en -avond organiseren de tegenstanders van de handelsverdragen die de Europese Unie wil afsluiten met Canada en de Verenigde Staten, een betoging in het centrum van Brussel. Dat kan plaatselijk aanzienlijke verkeershinder opleveren.
Rond 15.00 uur zou er ook een colonne betogers langs de Bergensesteenweg naar Brussel rijden.

De betoging zal dinsdag plaatsvinden in Brussel en heeft uitzonderlijk in de namiddag plaats tussen 16.30 uur en 19.00 uur en loopt van de Wetstraat langs de Willem de Zwijgerstraat, Jozef II-straat, Etterbeeksesteenweg, Belliardstraat en de Oudergemlaan naar het Schumanplein.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: