2016-09-22-flyer_infoavond-opvoedingsondersteuningSINT-PIETERS-lEEUW: – De jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw ism Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang – VCOK organiseren een infoavond opvoedingsondersteuning : “jongeren opvoeden van de generatie WHY” op donderdag 22 september 2016 om 20.00 uur in Laekelinde,Lotstraat 6.
Inschrijven: 02 371 06 52 – huisvanhetkind@sint-pieters-leeuw.be

Jongeren en jongvolwassenen tussen 12 en 27 jaar behoren tot de ‘Generation Why’. Ze nemen de dingen niet zomaar voor wat ze zijn. Ze kennen niet dezelfde grenzen als hun ouders. De wereld is hun speeltoneel. Hun ouders behoren tot de Generatie X. Uit onderzoek blijkt dat deze groep ouders door hun kinderen op handen gedragen worden en er in slagen om hun ideeën en waarden aan hen door te geven. Of zijn er toch sporen van een generatiekloof? De spreker kijkt naar opvoeding als een dynamisch proces tussen generaties en focust op jongeren en jongvolwassenen tussen 12 en 27 jaar en hun ouders. Een nieuwe benadering die voor heel wat eye-openers zal zorgen.

%d bloggers liken dit: