ALCOHOLCONTROLE-PolitieZone-ZennevalleiZENNEVALLEI: – Donderdagavond 11 augustus hield de politiezone Zennevallei verschillende controleacties. Eerst op de Bergensesteenweg in Lembeek, later op de Vlezenbeeklaan in Sint-Pieters- Leeuw.

Tijdens de eerste actie werden in het totaal 259 bestuurders onderworpen aan een test op alcoholgebruik. 2 personen moesten onmiddellijk hun rijbewijs inleveren voor het rijden onder invloed. Een persoon was niet in orde met de verzekering, een
tweede met de technische keuring. Tijdens de tweede controleactie op de Vlezenbeeklaan werden 120 personen onderworpen aan een controle op alcohol. Hier werden opnieuw 5 personen betrapt op het rijden onder invloed. 2 personen dienden ook hier onmiddellijk hun rijbewijs in te leveren.

Samengevat betekent dit dus dat op de 379 bestuurders die gecontroleerd werden, 3,7 % te veel gedronken had. Met deze acties hoopt de politie ontradend te werken voor het gebruik van alcohol achter het stuur.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: