erfgoedcel_Pajottenland-Zennevallei_logoPAJOTTENLAND: – Erfgoedcel Pajottenland & Zennevallei doet een oproep: “werk jij mee aan een rondreizende theaterproductie rond Bruegel?”

In 2019 is het 450 jaar geleden dat de kunstenaar Pieter Bruegel overleed. In Antwerpen en Wenen zullen grote tentoonstellingen worden georganiseerd, maar ook hier in de regio zijn er al verschillende ideeën om Bruegel in de kijker te plaatsen.

Één van de ideeën is het maken van een theaterproductie rond het leven en de werken van Bruegel in onze streek. De bedoeling is om met zoveel mogelijk mensen uit de regio samen te werken aan een theaterstuk dat in verschillende gemeentes kan worden opgevoerd.

Hiervoor zijn nog veel helpende handen nodig: aanleveren van anekdotes en lokale verhalen van toen en genealogische informatie, mensen die willen meewerken aan het script, acteurs, muzikanten, decorbouwers,…

Heb je informatie of tips en wil je hier graag aan meewerken? Vul dan het formulier in – KLIK HIER – en bezorg het aan annelien@erfgoedcelpz.be.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: