2016-07-06-Eric-Delnest_Motorsport-RacingSINT-PIETERS-LEEUW: – Eric Delnest uit Sint Pieters Leeuw neemt al een paar jaar deel aan het ‘Belgian Gentlemen Driver Championchip’ (BGDC). Dit is een Belgische FIA kampioenschap voor touring wagens van minimum 5 jaar oud die bestaat uit 7 wedstrijden. Dit jaar maakt hij ook réel kans om deel te nemen aan de 24 uren van Zolder. Hiervoor heeft hij echter uw hulp nodig.

Eric Delnest: “Ik heb me ingeschreven op een crowdfunding wedstrijd die 11 piloten de kans geeft om deel te nemen aan de 24 uren van Zolder op de VW Golf TDI van Fast en Fun.
Lezers kunnen voor mij stemmen door minimaal 1 € in te zetten op mijn kandidatuur. Als ik in de eerste 11 piloten geraak met voldoende stemmen maak ik kans om aan de start te staan op 20&21 augustus.
Wie stemt maakt eveneens kans op een leuke MEGA VIP PASS, met afhaling aan huis, hotel, taxi, inkomticket, meet & greet, toegang tot pitbox, catering…
Voor mij stemmen kan makkelijk via: www.talent-to-race.be/kandidatenlijst

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.