logo_inbreker-diefstal-overvalSINT-PIETERS-LEEUW: – Dieven actief in de nacht van woensdag op donderdag.

Diefstal in handelszaak
In de nacht van 13 op 14/04 werd ingebroken in een handelszaak aan de Bergensesteenweg te Sint-Pieters-Leeuw. Een raam aan de achterzijde van het gebouw werd opengebroken. De dieven maakten heel wat elektro-apparatuur buit. Het labo werd in kennis gesteld voor sporenonderzoek. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal van voertuig
In de Vorstsesteenweg te Sint-Pieters-Leeuw werd in de nacht van 13 op 14 april een voertuig gestolen van de parking van een hotel. Een hotelgast merkte ’s ochtends op dat zijn wagen niet meer op de parking stond, en contacteerde de politie. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal 4 wielen
In de nacht van 13 op 14 april werden de vier wielen gestolen van een voertuig dat geparkeerd stond aan het voormalige voetbalterrein te Ruisbroek. De eigenaar liet het voertuig achter op 13 april omstreeks 20u. Op 14 april omstreeks 7u stelde hij de diefstal vast. Het voertuig steunde rechts op een krik, en links op 2 signalisatieblokken.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: