VLEZENBEEK: -Yanni Iliadis een jonge artiest (18 jaar) uit Vlezenbeek, organiseert een concert met professionele muzikanten op zaterdag 19 maart 2016 in CC De Merselborre in Vlezenbeek.
Het concert is genaamd Yanni Iliadis Live In Concert “Greek Night”, een 2 uur durend optreden met liedjes in het Grieks, Engels, Frans en Nederlands, covers maar ook zelfgeschreven nummers.
2016-03-06_Yanni-Iliadis-in-concert
Het is de eerste keer dat Yanni Iliadis zelf zijn concert organiseert met veel entertainment en verrassingen.
Yanni Iliadis: ” Toen ik 10 jaar was ben ik begonnen met muziek. Daarna heb ik 7 jaar muziekacademie gevolgd. Nu schrijf ik ondertussen ook zelf nummers en ben ik al enkele jaren bezig met optredens en festivals in de omgeving en in Brussel.
Tijdens het optreden op 19 maart zal ik heel wat pop-liedjes spelen. Het thema is vooral Grieks maar we gaan ook Engelse, Franse en Nederlandse liedjes spelen. Bij de Nederlandstalige zijn het de Vlaamse klassiekers.
Ik zal er ook een soort eerbetoon brengen aan een jonge Griekse zanger van 32 jaar die twee weken gelden gestorven is in een auto ongeval.

Deze slideshow vereist JavaScript.


Er zal een pauze zijn van 30 min om iets te drinken aan de bar.
Tickets aan 10€ kan je kopen via de website http://www.yanni-iliadis.com/concert.html of een mailtje te sturen naar contact@yanni-iliadis.com.

%d bloggers liken dit: