2016-03-13-affiche-KTV-De-Noordstar_de-leeraarskamerVLEZENBEEK: – De vrienden van de ziekenhuisclowns, afdeling Sint-Pieters-Leeuw, en de toneelvereniging “De Noordstar” slaan naar jaarlijkse gewoonte de handen in mekaar. Deze keer voor de persoonlijke en humoristische benadering van  de toneelvoorstelling ‘De leraarskamer’ van Lialiane Wouters.
De opbrengst van inkom en bar gaan volledig naar de werking van de ziekenhuisclowns. Welkom op zaterdag, 12 maart 2016 om 20 uur of zondag, 13 maart 2016 om 15 uur in De Merselborre, Vlezenbeek.

Wij doorbreken het taboe van het heilige der heiligen. De deur waar u misschien op de toppen van de tenen langs liep, of met vraagogen bekeek …….. Zwaait open. Of je nu voor of achter de bewuste deur zit maakt niet uit. Spuw het maar uit, het lucht op: de leerlingen kennen niets meer. Die jonge leraren denken dat ze het warme water uitgevonden hebben. Dossiers! Die tellen! In mijn tijd. Ouwe zakken man. En hebben de ouders niks te zeggen misschien? En het onderhoudspersoneel ? Vergeet de receptie niet na het schooljaar.
Het wordt u allemaal gebracht door: Stéphanie Beschuyt, Bartel Bruyndonckx, Inge Collin, Nele Van Snick, Lieve Steens, Arne De Loore, Gunter Keyaerts, Roland Van Campenhout en Jan Wets, in een regie van Luc Collin…

zaterdag 12 maart 2016 om 20u15
zondag 13 maart 2016 om 15u
Kaarten vooraf te verkrijgen aan 8 EUR, kassa 10 EUR
Reservaties: bel naar 02 371 63 08 – lievesteens007@hotmail.com
CC De Merselborre,Schaliestraat 2 te Vlezenbeek

%d bloggers liken dit: