2016-02-20-carnavalradioHALLE / REGIO: – Vanaf zaterdag 20 februari 2016 start Stadsradio Halle (105.6Mhz) weer een tweede tijdelijke zender op onder de naam ‘Carnavalradio Halle’ op 94.3Mhz en via het internet.

Met zaterdag tussen 10u en 12u een carnavalprogramma met Ben Braillard en  Jempi Van Vlaanderen. Diverse Carnavalprominenten zullen in de studio aanwezig zijn.

Andre Segers: “Met het initiatief van Carnavalradio Halle wil Stadsradio Halle zijn eigen lokale verbondenheid nog eens extra in de verf zetten. Dagelijks zorgen we al voor eigen lokaal nieuws en een regio-agenda. Met de carnavalzender willen we zelf voor een stukje deel uit maken van wat leeft in Halle. Carnavalradio Halle voor staat: een zo goed als continue mix van carnavalplaten en andere ambiancemakers.”

Je kan de tijdelijke radio beluisteren via: 94.3 FM of via onderstaande streams :
http://stadsradio.open2.be/stream/carnavalradio.wax (Windows Media Player)
http://stadsradio.open2.be/stream/carnavalradio.pls (Winamp / iTunes / …)
Meer info: www.stadsradio.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: