2016-02-19-flyer-successieplanningSINT-PIETERS-LEEUW: – op vrijdag 19 februari 2016 om 20.00 uur organiseert Davidsfonds sint-Pieters-Leeuw een lezing: “Successieplanning en erfenissen door Hugo Pické” in het Coloma Kasteel.

Bij een overlijden heeft men heel wat vragen.
Hoe kunnen de partner en de kinderen worden beschermd? Hoe kan het opgebouwd vermogen worden veilig gesteld? Wat omvat de aangifte? Waarop worden successierechten geheven? Zijn testamenten en/of schenkingen een oplossing? Waarom is tijdig advies inwinnen aan te raden? …
Allemaal prangende vragen waarop niet zo direct een eenvoudig en algemeen antwoord kan gegeven worden. Hugo Pické legt in mensentaal de regels met betrekking tot het erfrecht, het vermogensrecht en successieplanning uit en licht dit toe aan de hand van concrete en uit-gewerkte situaties en voorbeelden.
Mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Zorg dat de fiscus niet je belangrijkste erfgenaam wordt!
Iedereen welkom – toegang gratis

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: