2016-05-29-Fris-oproepSINT-PIETERS-LEEUW / REGIO: – Op zondag 29 mei 2016 nemen United Fund for Belgium en FriS samen deel aan de 20 Km door Brussel om fondsen te verzamelen voor FriS, de sportclub voor kinderen en volwassenen met een beperking. Daarvoor zijn we op zoek naar lopers en stappers om met ons mee te lopen.

Wat is het project?
Op zondag 29 mei 2016 neemt UFB deel aan de 20 Km door Brussel om fondsen te verzamelen voor “Friends and Scream United”, afgekort FriS, een sportclub voor kinderen en volwassenen met een beperking. De leden kunnen op aangepaste wijze voetbal, boccia (een soort pétanque met lederen ballen), turnen, netball, basketball, badminton, dansen en zwemmen beoefenen, met de hulp van coaches. Op www.frisseclub.net komt u meer te weten. We geven alvast mee dat alle medewerkers, van coaches tot bestuurders, pure vrijwilligers zijn! UFB wenst de aankoop te steunen van een minibus, om zowel kinderen als volwassenen naar de sportvelden te brengen, het sportmateriaal te vervoeren en de reis naar het jaarlijkse zomerkamp mogelijk te maken.

Hoe kan je deelnemen?
Je kan individueel inschrijven of een team vormen met collega’s of vrienden. Belangrijk is via UFB (zie verder) in te schrijven vóór 1 maart 2016. Elke loper betaalt €50 aan inschrijvingskosten (€25 voor het startnummer en €25 voor het project).

Maar eigenlijk hopen we veel meer dan €25 per deelnemer bijeen te brengen! Daarom doen we een dringende oproep aan alle lopers om zich te laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s en werkgever. Zodra we je inschrijving ontvangen, zenden we je per post een “sponsoring package” met documentatie die behulpzaam kan zijn om je kandidaat-sponsors te benaderen.

Vergeet niet je sponsors te vragen je naam te vermelden op het overschrijvingsformulier. Zoals vorig jaar zullen de drie beste fondsenwervers ook een mooi cadeau ontvangen. Veel succes ermee ! Alle donaties vanaf €40 zijn bovendien fiscaal aftrekbaar (de €25 aan startkosten komen daarvoor niet in aanmerking). IBAN : BE71 9530 0000 0369 BIC : CTBKBEBX Mededeling: 20 Km van Brussel + naam van (gesponsorde) loper.

Hoe inschrijven?
Gelieve het on-line formulier in te vullen dat u vindt op onze site www.ufb.be, of rechtstreeks op goo.gl/51Vzg7 volledig in te vullen vóór 1 maart 2016. We hebben alle gevraagde inlichtingen nodig om u te kunnen inschrijven voor de race.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: