logo_inbreker-diefstal-overvalSINT-PIETERS-LEEUW: – Twee inbraken tijdens weekend.

Zaterdag werd ingebroken in een woning aan de J. Dambrestraat. De hele woning werd doorzocht. Er werden wellicht enkel juwelen buitgemaakt. De lokale recherche kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

Tussen 18u en 21u30 werd er ook ingebroken in een woning in de Gieterijstraat. Onbekende daders hebben het raam van de veranda opengebroken. Ze trachtten daarna de keukendeur open te breken, maar slagen daar niet in. Door een gat te slaan in het raam kunnen ze dit ontgrendelen, en zo het huis binnendringen. Alle kamers werden doorzocht. De lokale recherche werd verwittigd voor een sporenonderzoek.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: