kwb-logoZUUN: – KWB-Zuun start het nieuwe jaar met de jaarlijkse 4 kooklessen voor mannen te organiseren.

Deze gaan door op donderdagen 7 januari, 14 januari, 4 februari en zaterdag 13 februari 2016 in het lokaal “Trapken Af”.
Het aanvangsuur van de 3 eerste avonden is om 18u00, de laatste kookles op zaterdag 13 februari begint om 14u00 zodat men tijdig het “Valentijns” – feestmenu voor onze partners kan presenteren om 18u00.

Deze lessenreeks zal gericht zijn op beginnende keukenpieten samen met al iets meer ervaren maar toch nog ‘groene’ chefs. We spraken reeds onze “huischef” aan, Toon Devillé, die opnieuw bereid is gevonden om ons bij te staan bij de bereidingen van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Zoals gewoonlijk zal de laatste kookles gehouden worden in het kader van Sint-Valentijn. Onze benieuwde partners worden dan mee aan de feestdis uitgenodigd om de culinaire meesterwerken en de perfecte ‘cuisson’ van hun partner te komen bewonderen, te proeven en wie weet, te smaken…
Kostprijs voor de lessenreeks bedraagt € 50,00 per persoon.
We hopen het succes van de voorgaande jaren te evenaren.
Inschrijven doe je best tijdig bij Eric Quyssens – G. Wittouckstraat 217, uiterlijk tot 4 januari 2016, kwestie van onze nodige aankopen tijdig in te schatten.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: