2015-12-26-affiche_5de-kerstcorridaSINT-PIETERS-LEEUW: – Kerstmis, dat is marktjes afdweilen, tafelen, babbelen, cadeautjes kopen … En ja hoor, samen sporten. Lekker hip én gezond!
Op zaterdagavond 26 december 2015 kan je voor het vijfde jaar op rij deelnemen aan de Leeuwse Kerstcorrida!

Om 18u30 starten de jeugdcorrida’s, met nieuw dit jaar de Zennevallei – Interscholencup! Alle lagere scholen in de gemeenten Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw kunnen meedingen naar de titel ‘Grootste loopschool van de Zennevallei’. De school met de meeste deelnames (op Duatlon Halle, Beerselse Volkscross en Leeuwse Kerstcorrida samen) krijgt een mooie beloning.

Vervolgens gaat om 19u15 de G-corrida van start, daar vzw Renkoekoek ‘sportbeleving’ in de brede zin van het woord wil stimuleren!

En tot slot klinkt om 19u30 het startschot van de gezellige aflossingswedstrijd van 12,3 km (Maximum 100 teams!) langs de historische en gerenoveerde Sint-Pieterskerk, dwars door het Coloma Park met aankomst naast het gezellige kerstdorp! Stel een mannen-, vrouwen- of mixed-team van 3 lopers samen en kom meelopen.
– Er dienen 10 grote ronden van 1230 meter te worden gelopen.
– De eerste 9 ronden worden willekeurig verdeeld: elk teamlid loopt minimum 1 en maximum 7 ronden.
– De laatste en 10e ronde wordt afgelegd door de 3 teamleden samen.
Durf ook de strijd aan te gaan in één van de drie uitdagende competities: De Familiecup, De Handelaarstrofee of Den Beker der Verenigingen!

Voorinschrijving (vrije bijdrage, t.v.v. sociale-sportieve projecten van vzw Renkoekoek) via www.renkoekoek.be/index.php/inschrijvingen, ten laatste vóór vrijdag 25/12/2015 om 19.00 uur.
– Inschrijving ter plaatse (vrije bijdrage, t.v.v. sociale-sportieve projecten van vzw Renkoekoek) aan het secretariaat, ten laatste vóór 26/12/2015 om 19.00 uur.
– Er mogen maximum 100 teams deelnemen.


De 5de Leeuwse Kerstcorrida is een organisatie van vzw Renkoekoek i.s.m. de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

%d bloggers liken dit: