De-Lijn_geen-dienstVLAAMS-BRABANT: – Verstoorde dienstverlening bij De Lijn Vlaams-Brabant op buslijnen die Brussel bedienen.

In een aantal stelplaatsen van de regio’s Grimbergen en Dilbeek zijn een aantal chauffeurs deze ochtend niet aan het werk gegaan. Het verhoogde dreigingsniveau in de hoofdstad, leidt tot een verstoorde dienstregeling op de lijnen die Brussel bedienen. Voor details over de hinder wordt verwezen naar de website http://www.delijn.be http://www.delijn.be.

Overzicht hinder Er rijden geen bussen op volgende lijnen:
· Brussel-Leuven (lijnen 318, 351 en 358) · Brussel-Ninove (lijnen 126, 127 en 128) Grote hinder op volgende assen naar Brussel: · Brussel-Aalst (lijnen 212 t/m 216)) · Brussel-Leerbeek (lijnen 140 t/m 144) De lijnen die wel rijden, zijn vaak beperkt tot de rand van Brussel. Brussel Noord wordt wel door de meeste lijnen bediend.

Volgende schoolbussen rijden niet omdat de scholen in Brussel dicht blijven: 504 Terlanen – Tombeek – Etterbeek 544 Maleizen – Hoeilaart – Sint-Pieters-Woluwe 547 Huldenberg – Overijse – Sint-Pieters-Woluwe 548 Overijse – Hoeilaart – Sint – Pieters – Woluwe 575 Vlezenbeek – Sint-Pieters-Leeuw – Drogenbos – Ukkel 570 Schepdaal – Dilbeek

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: