SINT-PIETERS-LEEUW: – Het Jeugd Rode Kruis van Sint-Pieters-Leeuw organiseerde een Halloween tocht met spelletjes.

2015-10-30-halloween_Jeugd-Rode-Kruis_Sint-Pieters-Leeuw
Daarna was er pompoensoep met “spinnenballetjes” of warme chocomelk voor zowel de leden als de ouders.
2015-10-30-halloween_Jeugd-Rode-Kruis_Sint-Pieters-Leeuw_02
Jeugd Rode Kruis Sint-Pieters-Leeuw
Heel simpel uitgelegd is het Jeugd Rode Kruis een jeugdbeweging net zoals Chiro, Scouts en KLJ die tweewekelijks op zaterdag activiteiten organiseert. Er vonden eveneens al EHBO cursussen plaats voor kinderen en jongeren.
Meer info over het Jeugd Rode Kruis: bezoek hun stand op de jaarmarkt  van Sint-Pieters-Leeuw op 11 november (ter hoogte van de bibliotheek) of ga naar de site http://sint-pieters-leeuw.rodekruis.be/eCache/RED/4/993.html

%d bloggers liken dit: