SINT-PIETERS-LEEUW / BRUSSEL: – De Ziekenhuisclowns kregen op het voedingssalon een cheque van een 5.265 euro van de Bakkerijscholen en Aspirant Baker.
2015-10-25-bakkersscholen-voor-ziekenhuisclowns_09
2015-10-25-bakkersscholen-voor-ziekenhuisclowns_04
In Brussel kon je deze dagen weer naar het voedingssalon. In paleis 5 toonden de leerlingen bakkerij hoe creatief het bakkersberoep is. Ze werkten er voor een goed doel.

De producten die ze maakten, werden dit jaar verkocht ten voordele van de ziekenhuisclowns. De vrienden van de ziekenhuisclowns, afdeling Sint-Pieters-Leeuw, zijn de organisatie VZW Aspirant-Baker en hun voorzitter, Guido Devillé, uit Sint-Pieters-Leeuw heel dankbaar voor de aangeboden kans.

Bij de verkoopstand stonden de vrienden van de ziekenhuisclowns, afdeling Sint-Pieters-Leeuw, met o.a. oprichtster Lieve Steens. Zij zet zich reeds vele jaren samen met haar vereniging in voor allerlei acties t.v.v. de ziekenhuisclowns.

Deze diashow vereist JavaScript.

1 comment

  1. Mooie actie voor ontwikkelingswerk. In Nederland proberen we acties te doen voor scholing van bakkers of het opzetten/verbeteren van bestaande bakkersopleidingen

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: