2015-10-23-crazySINT-PIETERS-LEEUW: – De twintigjarige Wannes De Waele uit Moerkerke won een wedstrijd op facebook en mocht vrijdagavond 100 seconden gratis shoppen in Media Markt Sint-Pieters-Leeuw aan de Bergensesteenweg 65.

Vijftienduizend gegadigden stelden zich kandidaat voor de “Crazy Run” bij de consumentenelektronicawinkel maar Wannes De Waele was de gelukkige die vanavond voor zo’n 24.515 euro aan producten verzamelde op de CrazyRun stip.
Zo slaagde hij erin verschillende iPhones en Macbooks, fotocamera’s, een game PC en een OLED 55 inch tv naar de stip te brengen.
Bekijk hier het filmpje: www.facebook.com/MediaMarktBE/videos/1080613331951574/

Ik was compleet verrast toen ik hoorde dat ik gewonnen had!”, zegt Wannes. “Ik zag op Facebook dat er heel veel mensen geïnteresseerd waren in de wedstrijd en had dan ook niet verwacht dat ik als winnaar uit de bus zou komen.”

%d bloggers liken dit: