2015-10-21-flyer_infoavondSINT-PIETERS-LEEUW: – Woonwinkel Zennevallei organiseert op woensdag 21 oktober 2015 op 19u een infoavond rond het verhuren van woningen in CC Coloma (Roosenzolder) te Sint-Pieters-Leeuw. De toegang is gratis en zich vooraf aanmelden is niet nodig.

De avond richt zich tot mensen die woningen verhuren of op het punt staan dit te doen. Tijdens de infoavond wordt er ingegaan op volgende vragen: Wat is een goed en geldig huurcontract? Heb ik recht op premies wanneer ik werken uitvoer in de huurwoning? Welke herstellingen ben ik verplicht te doen als eigenaar? En hoe zit het nu ook alweer met die rookmelders? Bij het verhuren van een woning komt heel wat kijken en ook hierbij wil Woonwinkel Zennevallei ondersteuning bieden.

In het tweede gedeelte van de avond wordt er toelichting gegeven over de werking van een sociaal verhuurkantoor. De voor- en nadelen van het verhuren via zo’n kantoor worden uitgebreid toegelicht

Meer info: Woonwinkel Zennevallei via info@woonwinkelzennevallei.be of 02/371 22 68

%d