gouverneurlodewijk-de-witteVLAAMS-BRABANT: – Provinciegouverneur Lodewijk De Witte lanceert vandaag zijn nieuwe website en een digitale nieuwsbrief.

Op www.gouverneurvlaamsbrabant.be en in de nieuwsbrief vindt men informatie over de projecten, taken en bevoegdheden uit de diverse domeinen waarin de provinciegouverneur actief is.

Mijn rol als provinciegouverneur bestaat vooral in coördineren, bemiddelen en ondersteunen’, zegt Lodewijk De Witte. ‘Door onze vele contacten met zeer verscheiden maatschappelijke actoren hebben we het voorrecht om te fungeren als ‘sensor’ voor maatschappelijke problemen. Dat laat ons toe om nieuwe tendensen, innovatieve stromingen en veelbelovende projecten mee te detecteren. Vanaf vandaag gaan we digitaal communiceren over de acties en projecten die in ontwikkeling of uitvoering zijn of met succes werden beëindigd om van Vlaams-Brabant een nog meer welvarende, leefbare en veilige regio te maken’.

Meer info en inschrijven nieuwsbrief: www.gouverneurvlaamsbrabant.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: