kwb-logoVLEZENBEEK: – KWB Vlezenbeek organiseert op woensdag 7 oktober 2015 om 20 uur een infoavond over gehoorschade.

Wat is geluidsoverlast? Hoe ontstaat gehoorschade? Maar nog belangrijker : wat kan je eraan doen? Een boeiende infoavond met heel wat praktische tips voor het hele gezin!
Onze gastspreker (van Aurilis) bespreekt zowel gehoorbescherming als hoorhulpmiddelen. Hierbij blijft het niet alleen bij hoorapparaten, ook aangepaste wekkers en gsm’s komen aan bod. Begrippen zoals decibel en lawaai-schade worden toegelicht en er worden tips gegeven hoe we met een luidruchtige situatie kunnen omgaan.
Verschillende materialen worden besproken : de soorten oordoppen, oorkappen en hoorapparaten. Er wordt uitleg gegeven over hoe oordoppen op maat worden gemaakt, hoe een hoortest werkt enzovoort. Ook worden de nieuwigheden zoals hoorapparaten die je met een app op je smartphone kan bedienen gedemonstreerd. Van het fuifbeest, over de bezorgde ouder, tot de senior met gehoorverlies : iedereen is welkom!

Plaats: CC De Merselborre – Vlezenbeek
Datum: woensdag 7 oktober 2015 om 20h00
Gastspreker : Aurilis – Jorien De Vos
Prijs: 5€ per persoon, de avond zelf te betalen

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: