2015-09-28-stadsradioHalle_goed-gevoelREGIO: – Op zaterdag 10 oktober 2015 start een fonkelnieuw programma op Stadsradio Halle (105,6 FM). “Dat Goed Gevoel” zal elke zaterdag tussen 12 en 14 uur worden uitgezonden en wordt een mix van feelgood muziek, nieuws uit de streek en nieuwtjes van Vlaamse en Nederlandse artiesten.

Zo blikken ze in de eerste aflevering terug op “Parels om te zien”, de viering van 30 jaar Stadsradio in de Alsembergse Meent. Je hoort gesprekken met zangers Bart, Sammy Baker, Johan Veugelers en Herbert. Steve Tielens komt dan weer z’n nieuwste cd “De langste polonaise” voorstellen in de studio. Ben Braillard is presentator van dienst.
Stadsradio Halle heeft ook al gesprekjes met Sasha & Davy en met Nick & Simon klaar liggen over hun jongste album.

Met dit nieuwe programma wil Stadsradio Halle zich nog meer profileren als goed gevoel-radio en de mensen op de hoogte houden van wat er leeft en beweegt in de regio en in het artiestenleven.

Meer info en live luisteren: www.stadsradio.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

1 comment

  1. Beste radio halle

    Ik ben mario kennes en had graag mijn cd komen promoten bij jullie het zijn 15 mooi nummers. En ik vind dat kan toch niet missen in jullie nieuwe programma en zeker bij radio halle vlak bij de studio waar ik mijn cd op genomen heb groetjes en hopelijk tot vlug mario kennes

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: