OCMW-dienstencentra_knop-www-sint-pieters-leeuw-EUSINT-PIETERS-LEEUW: – De 3 Leeuwse lokale dienstencentra planden voor morgen een wandeling van 11km “hoog boven de Zennevallei”. Maar morgen, donderdag 6 augustus 2015, voorspelt het weerbericht dat het het kwik weer stijgt tot 30 graden. Daarom hebben de lokale dienstencentra (’t Paviljoentje – Negenhof – Meander) beslist de geplande wandeling in te korten tot 5km. Alle wandelaars op post om 13.45u aan het gemeentehuis van Dworp.

Roger Van Ginderdeuren neemt ons nog eens mee voor een prachtige wandeling in de Zennevallei.
Achteraf doen we ons natuurlijk tegoed aan een welverdiend drankje!

Vroeg vertrekken is de boodschap. We spreken af om 13.15 uur aan het Negenhof, Paviljoentje of Meander. Het vertrek is voorzien om 13.45 uur aan het gemeentehuis van Dworp.

%d bloggers liken dit: