mei-open-atelier-maand_Kunstacademie_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de maand mei stelt de Leeuwse Kunstacademie haar ateliers open voor het grote publiek. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn van harte welkom om tijdens de lessen alle ateliers te bezoeken en kennis te maken met de dagelijkse werking van de academie en haar lesaanbod. Elke geïnteresseerde kan een maand lang gratis les volgen in zijn atelier naar keuze. Spring gerust binnen!

openingsuren:
kinderateliers: woensdagnamiddag van 13.30 tot 15.10 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur.
jongerenateliers: woensdagavond van 18 tot 21.30 uur.
volwassenateliers: dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond van 18 tot 21.30 uur en donderdagnamiddag van 13.30 tot 17 uur voor de ateliers schilderkunst, grafische technieken, beeldhouw- en boetseerkunst en tekenen naar levend model.
adres: Rink 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
info: kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: