2015-05-03-affiche_31ste-LEWE-tochtSINT-PIETERS-LEEUW: – Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw organiseert op zondag 3 mei 2015 in Huizingen zijn 31 ste Lewe-tocht met wandelparcours van: 6-10-18-19-20-28-30-37 km.

Traditioneel is de startplaats op 3 mei zaal Centrum, Menisberg 7 te Huizingen.
Men kan starten vanaf 8 uur tot 15 uur.
Afstempeling I.V.V. – leden betalen 1 euro, niet leden 1,5 euro.
De parking van het Provinciedomein van Huizingen is op slechts 400 m van de startzaal verwijderd en biedt plaats aan 800 wagens.

De 8 afstanden lopen door het prachtige provinciedomein van Huizingen.Vanaf 10 km wandel je verder langs glooiende en kronkelende paatjes,door het Krabbos,de Solheide, langs de Molenbeek met zijn oevers vol geurede daslook..Voor wie de 18,28 en 37 km wandelt ie er een lus richting Alsemberg met het Bezoekerscentrum ,De Lambiek,en de Herisemmolen als absolute bikvangers.

VLAAMS-BRABANT: Europa in je Buurt, editie 2015 – GRATIS comsumptie onderweg

2015-04-28-Europa-in-je-buurtEuropa investeert volop in onze provincie. Tijdens de Dag van Europa zet de provincie Vlaams-Brabant enkele heel concrete projecten in het Pajottenland in de kijker. Het wordt een toffe belevingsdag met fietstochten, wandelingen en een traktatie er bovenop.
Wie meewandelt met de 31 ste LEWE-tocht krijgt van de provincie Vlaams-Brabant een bonnetje bij het vertrek, zo kan je onderweg iets drinken in de oergezellige taverne De Smidse aan de Herisemmolen in Alsemberg.

zie ook ons artikel van 26/03/2015 – medewerkersvergadering Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw ter voorbereiding Lewe-tocht

%d bloggers liken dit: