2015-03-00-axel-en-HansVLEZENBEEK: Vrijdag 20 maart 2015 om 20.30 uur treden Axel Daeseleire en Hans van Cauwenberghe op in de Merselborre met ” 237 redenen voor seks “.

1. Ze rook lekker … 5. Het gesprek wond me op… 16. Ik wou me jong voelen… 58. Ik had medelijden met hem en ik verveelde me… 78. Ik wou van mijn tandpijn af… 94. Ik wou mijn techniek verbeteren… 116. Het was mooi weer en iedereen was vrolijk… 179. Ik wou wraak nemen op mijn partner… 10. Ik was het zat maagd te zijn… 209. Ik zocht een thuis…
Hoeveel redenen heeft u nodig om de koffer in te duiken, van bil te gaan of van jetje te geven? Eén? Twee? Vijf of negendertig? Axel Daeseleire en Hans van Cauwenberghe geven u er 237 in de Vlaamse versie van de Nederlandse theaterhit ‘237 redenen voor seks’.
Op een ouderwetse pick-up draaien ze uit eigen platencollectie terwijl ze op een fijnzinnige manier dit gevoelige onderwerp naar hun hand zetten. Doen ze intieme confidenties of laten ze hun verbeelding spreken? Pittige anekdotes passeren de revue, intieme ontboezemingen die je met een krop in de keel achterlaten.
Een voorstelling over het leven zelf. Voor mannen, vrouwen, echtparen en singles van alle leeftijden (als je tenminste boven de achttien bent).
Spel : Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe – Bewerking & Regie : Tania Poppe – Een productie van : KOORTZZ

Prijs: vvk : 6 euro – kassa : 8 euro
Organisatie: PEVA vzw Cultuurcentrum Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be. Tickets kunnen online aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma

%d bloggers liken dit: