feestbus-De-LijnSINT-PIETERS-LEEUW / VLAAMS-BRABANT: – In Vlaams-Brabant zullen tijdens de nacht van oud op nieuw 29 buslijnen feestvierders vervoeren doorheen de hele provincie. Dit is mogelijk dankzij de steun van verschillende gemeenten zoals Sint-Pieters-Leeuw.

Met het oudejaarsnachtbiljet reizen feestvierders voor 3 euro onbeperkt op het hele net van De Lijn en dit vanaf 18 uur op oudejaarsavond tot en met 1 januari 2015 middernacht. Het feestbiljet is vanaf 15 december te koop in alle Lijnwinkels en op de avond zelf ook bij de chauffeurs. Ook abonnementen en andere vervoerbewijzen zijn geldig op het oudejaarsnachtaanbod.
2014-12-28-BOB-2014
Feestbussen die door Sint-Pieters-Leeuw rijden:

Meer informatie: De dienstregelingen voor oudejaarsavond en -nacht zijn terug te vinden op de website van De Lijn (www.delijn.be/oudejaar). Voor meer informatie over de feestbussen kunnen reizigers ook een hele oudejaarsnacht lang terecht op het infonummer van De Lijn: 070 220 200 (€0,30/minuut).

%d bloggers liken dit: