2014-10-08-flyer-tweedehandsspeelgoedbeursVLEZENBEEK: – De ouderraad van de kleuter en lagere school AVE Maria te Vlezenbeek organiseert op zaterdag 8 november 2014 van 14u tot 17u in de Parochiezaal te Vlezenbeek voor de 2de maal een tweedehandsbeurs voor speelgoed.
Een kans om overbodig speelgoed te verkopen, of zelf speelgoed te kopen aan voordelige prijzen.

Cédric De Greef namens de ouderraad: ” Voor deze happening kunnen de ouders van de kinderen van het AVE Maria een tafel reserveren om zo hun oud speelgoed te verkopen. Een reservatie van de tafel kost 5€, deze kost gaat naar de organisatie en de ouders behouden de opbrengst van de verkoop. Daarnaast kunnen de deelnemers ook nog beroep doen op een natje en een droogje zodat de kas van onze VZW gespijsd kan worden.

Als ouderraad, spreekt het voor zich, dat we de organisatie van de school bijstaan op verschillende niveaus, enerzijds logistiek bij alle events van de school zelf en anderzijds ook rechtstreeks naar de leerlingen toe. Zo werden er vorig jaar 6 draagbare PC’s aangekocht, we steunen ook de skiklassen van de 6de jaars met de aankoop van unieke mutsen en zorgen ervoor dat de kleutertjes van het 3e jaar kunnen gaan zwemmen door het betalen van de schoolbus die hiervoor wordt ingezet. Dit alles met de opbrengsten die we halen uit onze activiteiten. Zo zijn we momenteel bezig met een online inhaalbeweging met de implementatie van een nieuwe website (die de komende weken online zal komen) en de versterking van onze facebook communicatie.”

Meer informatie via ouderraad.amb@gmail.com of via één van de ouderraadsleden – www.bloggen.be/ambor

%d bloggers liken dit: