RUISBROEK: – Op zaterdag 25 oktober 2014 kan je, aan Ons Huis in Ruisbroek, naar de tweede editie van “Groot Leeuws Festival”.
2014-10-20-aankondiging_groot-leeuw-festival
Het is oorspronkelijk een initiatief van de 2 vrienden Willy De Lantsheer en Bart Anneessens Cops die ondertussen de steun kregen van de vereniging ‘Groot Leeuw Swingt’

Met de affiche wil men er dan ook een festival van maken voor de hele familie. Met aanwezigheid van Lindsay, Lasgo voor de jeugd, Elke Taelman, Rudy Meyns, artiesten uit de regio Luc Jones, Benny Michiels (tevens presentator), Gwendolina als het Leeuwse orkest Octopus komt dan ook iedereen aan zijn trekken.

De 21 jarige organisator Bart Anneessens kan dan ook niet anders dan tevreden zijn. “We hebben dit jaar al een paar bals georganiseerd ter voorbereiding, maar dit festival is voor ons een ultieme test. Er werken dan ook een massa medewerkers aan mee. Zonder hen ben je niets met een mooie affiche. Ons Festival heeft dan ook een bijkomende bedoeling Mensen van alle slag bijeen brengen en dit op een laagdrempelige manier. In tijde van Verbrusseling en individualisering is het dan ook meer dan noodzakelijk dat mensen mekaar weer leren kennen, in wijken als Ruisbroek, Negenmanneke,… Kortom GrootLeeuw in het algemeen.
Ik hoop dan ook op een mooie opkomst want het festival is gratis, waarmee we ons nogmaals onderscheiden van andere festivals.

De laatste tickets zijn nog verkrijgbaar te Cafe Ons Huis en bij Eddy Donvil.
Bart Anneessens:’Wij nodigen dan ook iedereen met plezier uit om mee te genieten van ons volks festival want hoe meer zielen, hoe meer ambiance!

%d bloggers liken dit: