2008-12-18-fanfare-2VLEZENBEEK: – muziekmaatschappij K.F. De Ware Eendracht van Vlezenbeek werd gesticht in 1872 zodanig dat de fanfare op dit ogenblik reeds 142 muziekjaren bestaat. De fanfare musiceert met een 35 tal muzikanten.

Onze maatschappij heeft tevens een eigen fanfareschool voor jonge mensen vanaf 9 jaar en bestaat uit een opleiding van 2 jaren notenleer en 2 jaren instrumentaal. En dit met een cyclus van 4 jaar m.a.w. om de 4 jaar worden er nieuwe inschrijvingen aanvaard. Dit zal het geval zijn in september 2015.

Ons lokaal bevindt zich in het G.C.C. de Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek en de wekelijkse repetities vinden er plaats op woensdagavond. De lessen van de fanfareschool zijn op woensdagnamiddag en op maandagavond.
Alle musicerende personen die wensen aan te sluiten of mensen met bijkomende inlichtingen, gelieve contact op te nemen met ons secretariaat bij: Huygh Christel, Postweg 59 te 1602 Vlezenbeek – Tel. 02 569 44 35 – Christel.huygh@hotmail.com

%d bloggers liken dit: