2014-08-05-bart-zomerafficheRUISBROEK: – Op zaterdag 16 augustus 2014 gaat aan Zaal Ons Huis in Ruisbroek het “Groot Leeuws Zomerfeest en 3de familiebarbecue” door.

Het feest gaat door in diverse feesttenten en in Zaal Ons Huis waar voortdurend optredens zullen plaats vinden.

Op het programma staat een grote barbecue a volonte van 14 uur tot 20 uur.
Optredens komen er van Luc Jones, Zanger Bart uit Lennik, Het Leeuwse orkest Octopus, Marjolein, Miss Belgium Coast Shana Sonck en DJ Bavo
Voor de presentatie koos men resoluut voor een actieve, jeugdige jonge dame uit de streek Benedicte Hamelrijk, die tevens finaliste is voor Miss Exclusive 2015.
Verder is er animatie voorzien voor jong en oud!

2014-08-16-affiche-leeuws-zomerfeest-en-3e-familiebarbecueDit event vindt plaats ten voordele voor de biljartverenigingen te Ruisbroek.
Deze beslissing werd genomen na dat Biljartploeg Ons Huis kampioen werd in tweede divisie.
Kaarten zijn nog in voorverkoop tegen 15 euro te koop in de verkooppunten cafe de zuunbeek, Ons Huis, Frituur Willy te Ruisbroek station, bij Bart en Theo Cops en bij Eddy Donvil of aan de kassa de dag zelf voor 20 euro.

Met uw ingangskaart hebt u niet alleen toegang tot het GrootLeeuws Zomerfeest maar ook tot de 2 editie van het GrootLeeuws Schlagerfestival dat op 25 oktober plaats vindt in een grote feesttent te Fabriekstraat 9 Ruisbroek. U koopt een kaart en krijgt er meteen een gratis bij voor het GrootLeeuws schlagerfestival. Een event met toppers als Lindsay de Vlaamse nummer 1, Elke Taelman, Lana Vega en zangers uit de streek Benny Michiels en Luc Jones en Gwendolina. Met Lindsay en ElkeTaelman haalt men zelfs een derde binnen van de artiesten die optraden dit jaar op het Schlagerfestival van Hasselt!

De bedoeling is dan ook duidelijk van organisatoren Willy De Lantsheer en Bart Anneessens Cops ‘ GrootLeeuw laten herleven’
Men zegt al te vaak dat bepaalde wijken van onze gemeente Sint-Pieters-Leeuw zoals Ruisbroek, Negenmanneke, Zuun etcetera te kampen hebben met individualisering en Verbrusseling. Wij weigeren ons hierbij neer te leggen en zullen bewijzen dat we deze wijken te beginnen sociaal, kunnen laten herleven.
Bijkomend zijn onze events toegangbaar voor iedereen, dat is nog het allerbelangrijkste ! Bewijs de kaartenverkoop is nu al een gigantisch succes ! GrootLeeuw laten swingen en leven, en liefst zo snel mogelijk!’ dixit Bart

%d bloggers liken dit: