2014-02-12-mwVLEZENBEEK: – Op 21 maart 2014 om 20.00 uur kan u in de Merselborre in Vlezenbeek gaan kijken naar “Michel Wuyts over zijn toeren”.

Voor wie graag verrast wil worden, voor wie van sport houdt, maar nog meer van het leven. In een meeslepende avond neemt de meesterverteller Michel Wuyts u mee op reis in de intrigerende wereld van de koers.
Michel demarreert, temporiseert, prikt, ontroert en steekt de draak met zichzelf. Hij toont wat de kijker nooit ziet : de zanger in Merckx, het diepmenselijke in Nys, de onvatbare fantasie van Vandenbroucke, de gulle humor van Boonen of de aanlokkelijke tred van een Italiaanse schone. Wuyts praat en zingt zijn passie de zaal in. Woord, beeld en muziek zijn verweven in een aanstekelijke gloed. De Ant Band, met gouden stem Bert Voordeckers, brengt muziek van Boudewijn De Groot tot David Bowie.
Een avond die u meer dan ervoor goesting doet krijgen in goed leven.

The And Band :Bert Voordeckers, zang (finalist The Voice van Vlaanderen) – Ann Engels, cello – Patrick Janssens, accordeon – Koen Elsen, piano – Filip Mulders, drum.

vvk : 13 euro – kassa : 15 euro
kaarten via: Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: