Afgelastingen-voetbalBELGIË / SINT-PIETERS-LEEUW: – Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van vrijdag 7 tot en met donderdag 13/2/2014 :

– Pro League: geen afgelastingen tot nader bericht.
– Afdelingen 2 Nat., 3 Nat. en Bevorderingen: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de beloften/reserven en nationale jeugd, alsook een algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven, jeugd). Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.
– BeNe League en Dames Nationale : algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.
bron: www.belgianfootball.be/nl/afgelastingen

Het Provinciaal Comité van Brabant (Ligbrabant) meldt om 9.00 uur: Geen afgelastingen

UPDATE 11 uur Ligbrabant: – Voor het weekend van 7, 8 en 9 februari 2014, heeft het Provinciaal Comité van Brabant beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van ALLE wedstrijden met uitzondering van de eerste mannelijke ploegen.
De aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein zijn toegestaan.
De wedstrijden van de groeperingen ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast.

%d bloggers liken dit: